Tähtitomun shetlanninlammaskoirat

 

Uutiset

 

14.5.2011

Lili ja Iina kävivät pyörähtämässä Tampereen näyttelyssä Helge Lien arvioitavana. Arvostelut lisätty tyttöjen sivuille.
D-pentue kasvaa hurjaa vahtia ja luovutus lähenee. Näille reippaille pennuille on jo innokkaat kodit odottamassa.
Hippu kävi sulhasissa pääsisäisen jälkeen ja toiveissa on soopelipentue kesäkuun lopulla. Uusimmat kuulumiset löytyvät nopeammin blogissa, jossa myös pentujen kuvia!


 

27.3.2011

Kolmen kopla, Hippu, Iina ja Lili, kävivät tänään Paimion erkkarissa pyörähtämässä. Tulokset olivat ihan ok koko porukalla. Jäädään odottamaan toukokuuta, jolloin meitä voi seuraavan kerran tavata Tampereen KV:n merkeissä. Susun laskettu aika lähestyy kovaa vauhtia. Jännät paikat voivat olla edessä jo ensi viikonloppuna!


 

2.3.2011

Susu on käynyt eilen ultrattavana, ja lisää tähtitomulaisia odotellaan syntyväksi huhtikuun alussa! Iinasta lähti myös CEA-geenitestinäytteet Optigenille. Seuraavana meidät tapaa shelttien erikoisnäyttelysta Paimiossa (27.3.2011), siellä esiintyvät Hippu, Iina ja Lili.


31.1.2011

Hipun ja Iinan terveystulokset tulivat tänään kennelliitosta. Virallisesti voin siis ilmoittaa, että molempien tyttöjen tulokset olivat parasta mahdollista, lonkat A/A ja kyynärät 0/0!!!!
Onnellinen kasvattaja voi huokaista helpotuksesta.


24.1.2011

Tehokaksikko Hippu ja Iina kävivät viime torstaina Kankaanpäässä Kari Ventelän suorittamassa läpivalaisussa eli siis lonkkakuvat käytiin ottamassa. Kaikki näytti hienolta, jäädään odottelemaan virallisia vahvistuksia lonkka-ja kyynärkuvista Kennelliitolta. Polvet todettiin molemmilta paikan päällä nollaksi ja sydän terveeksi!


16.1.2011

Nuorimmaisista Iina ja Lili kävivät tänään näytelmöimässä Lahden ryhmänäyttelyssä. Lili aloitti viralliset kehät hienosti ERI4 tuloksella suuressa junioriluokassa. Karvaton Iina sai tyytyä H-tulokseen. Tällä kaksikolla lähtenemme keväämmällä kokeilemaan onnea myös erkkariin, Lietoon.


 

8.1.2011

Uusien sivujen päivitys jatkuu. Sivut alkavat olla (pientä hienosäätöä vaille) valmiit, joten uskallan ne jo julkaista. Virheitä löytyy varmasti sieltä täältä, vähintäänkin linkit vievät väärään paikkaan. Jos joku tarkkasilmäinen sellaisia löytää, niistä voi ilmoittaa minulle vaikka sähköpostilla. Epäloogisuudet ja epäjohdonmukaisuudet korjaillaan pois kun ehditään.:)

Hauskaa surffailua uudistuneiden sivujen parissa!


7.1.2011

Uusi ulkoasu on vihdoin ja viimein valmis! Jo pidemmän aikaa olen uusista sivuista haaveillut, mutta en ole osannut tehdä niistä mieleisiä. Tänään sitten viimein koin jonkin ahaa-elämyksen ja sivujen ulkoasu valmistuikin varsin nopeasti.